Zakelijk

U wilt als bedrijf een goede indruk achterlaten bij uw klanten. Daarom levert u goed werk af. Met de verzorging van uw eigen bedrijfspand geeft u ook deze goede indruk. Uw bedrijfspand is immers het visitekaartje van uw onderneming. Het geeft een eerste indruk van uw bedrijf. De ruimte om uw bedrijfspand dient verzorgd, praktisch en uitnodigend te zijn. Door de aanleg en het onderhoud van dit visitekaartje uit te besteden, kunt u zich bezighouden met uw specialiteiten, dan doen wij de onze!

Bij Van Duijnhoven Groenprojecten kunt u terecht voor het complete plaatje wat betreft het aanleggen en onderhouden van zakelijke tuinen, groenstroken, parkeerplaatsen enz. Denk ook eens onkruid- of gladheidsbestrijding.

Van Duijnhoven Groenprojecten kan voor u de coördinatie van het totale project op zich nemen en ervoor zorgen dat alles goed op elkaar wordt afgestemd. Van grondwerk tot bestrating en van verlichting tot beregening, dit alles wordt zorgvuldig uitgevoerd door Van Duijnhoven Groenprojecten. In overleg met u zal gekeken worden naar een voor u geschikte tuin die bij de stijl van uw onderneming en pand past!

 

Aanleggen van de bedrijfstuin is één, maar het onderhouden is zeker zo belangrijk. Door de flexibele instelling bij Van Duijnhoven Groenprojecten is er veel mogelijk op het gebied van onderhoud. Zo kunt u kiezen voor regelmatig onderhoud in de vorm van een onderhoudscontract, alleen het grove onderhoud of een éénmalige opdracht.

Bedrijfspand tuin in Geldrop-Mierlo

Laat je inspireren door onze laatste groenprojecten. Van Duijnhoven Groenprojecten is werkzaam in de gemeente Geldrop-Mierlo en omstreken. Voor uw bedrijfspand tuin in Geldrop-Mierlo bent u dus bij ons aan het juiste adres. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijfspand tuin te bespreken!