Tuinaanleg

Met een tuinontwerp wordt een eerste aanzet gegeven om uw wensen en dromen om te zetten tot een tuin die bij u past! In een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek worden alle verschillende mogelijkheden besproken, zodat er een zo volledig mogelijk beeld ontstaat van uw wensen- en eisenpakket.

Na dit gesprek zal er een tuinontwerp gemaakt worden. Of u nu in een vrijstaand huis woont of midden in de stad, er zal altijd maatwerk geleverd worden die bij de stijl van u en uw woning aansluit. Onze uitdaging is om in overleg met de klant tot uw droomtuin te komen.

Op basis van uw persoonlijk ontwerp leggen onze hoveniers de tuin aan. We voeren bijna alle werkzaamheden zelf uit met ons eigen materiaal. Hierbij moet u denken aan grondwerk, (sier)bestrating, beregening, bouwkundige elementen, gazon en natuurlijk de bomen en beplanting.

Bij het realiseren van uw droomtuin heeft Van Duijnhoven Groenprojecten oog voor detail. Er is ruime ervaring in het zorgvuldig aanleggen van alle soorten kwaliteitstuinen. Goede communicatie met de opdrachtgevers, een nette werkwijze en degelijke afwerking staan daarbij centraal.

Tuin aan laten leggen in Geldrop-Mierlo

Laat je inspireren door onze laatste groenprojecten. Van Duijnhoven Groenprojecten is werkzaam in de gemeente Geldrop-Mierlo en omstreken. Voor uw tuin in Geldrop-Mierlo bent u dus bij ons aan het juiste adres. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken!