Over ons

Van Duijnhoven Groenprojecten is een relatief jong bedrijf en laat zich kenmerken door een verscheidenheid aan werkzaamheden in de groene sector. Complete tuin,- en groenprojecten worden ontworpen, begeleidt, aangelegd en onderhouden. Door uitgebreide kennis van bodem, planten, groei- en bloeiwijze, snoeitechnieken en materialen wordt er gezorgd dat het beoogde resultaat behaald wordt. Op deze wijze voeren wij onze specialiteit ‘Groen’ uit in particuliere en zakelijke tuinen. Dit met het doel dat u optimaal kunt genieten van uw tuin!

De oprichting van dit bedrijf in het voorjaar van 2011 heeft een bijzondere grondslag. Het komt namelijk voort uit een afstudeerproject van Dirk van Duijnhoven aan Hogeschool HAS Den Bosch. Hier werd jonge enthousiaste ondernemers de unieke kans geboden om in het laatste half jaar van hun studie te starten met een eigen onderneming. Dit traject heet: ‘Topklas(se) Ondernemen’.

Van Duijnhoven Groenprojecten staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, waarbij een goed contact met de klant voorop staat. Er werken mensen met kennis van zaken en hebben passie voor hetgeen ze doen. Dit verschil zult u merken in uw tuin!

Ons werk

Laat je inspireren door onze laatste groenprojecten. Van Duijnhoven Groenprojecten is werkzaam in de gemeente Geldrop-Mierlo en omstreken. Voor uw tuin in Geldrop-Mierlo bent u dus bij ons aan het juiste adres. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken!