Onderhoud

Als de tuin eenmaal is aangelegd, dan is het natuurlijk zaak dat de tuin zo lang mogelijk op z’n mooist blijft. De enige manier om dat te bereiken is er tijd en aandacht aan besteden. Maar het is vooral de tijd die vaak ontbreekt om de tuin optimaal te kunnen onderhouden. Maar soms ontbreekt het (ook) aan de juiste kennis en/of materiaal.

Wij nemen het onderhoud van uw tuin graag geheel of gedeeltelijk van u over! Door (een gedeelte) van het onderhoud van de tuin aan ons uit te besteden kunt u zorgeloos blijven genieten van een prachtige tuin zonder daar veel tijd en energie aan kwijt te zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om ons af te roepen op regiebasis. Dit houdt in dat u ons inschakelt op het moment dat u dit nodig acht. Natuurlijk kunnen we daar vooraf afspraken met u over maken. Zo kunnen we het gehele onderhoud van u overnemen door wekelijks uw tuin te verzorgen maar kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de tuin door ons zomer- en winterklaar te laten maken en de rest van het onderhoud zelf te verzorgen. Of alles daar tussenin. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Tuin laten onderhouden in Gerlop-Mierlo

Laat je inspireren door onze laatste groenprojecten. Van Duijnhoven Groenprojecten is werkzaam in de gemeente Geldrop-Mierlo en omstreken. Voor uw tuin in Geldrop-Mierlo bent u dus bij ons aan het juiste adres. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken!